Dit ben ik

Hoi, ik ben Alice van Neer-Höngens.

Je vindt bij mij een mix van warmte, openheid, betrokkenheid, professionaliteit en een vleug humor. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou. Wat jou beweegt, wat jou heeft gevormd tot wie je bent en wat je nodig hebt om jezelf te kunnen zijn. 

Net als de meeste mensen ben ik in mijn leven de nodige obstakels en kruispunten tegengekomen. Hiervoor heb ik mijzelf laten coachen en cursussen gevolgd voor persoonlijke groei. Het hielp mij tot inzichten te komen, niet helpende patronen te doorbreken en nieuwe stappen in mijn ontwikkeling te maken. Als coach heeft het mij veel waardevolle coach tools opgeleverd.

Mijn leven is er een stuk makkelijker, lichter en leuker van geworden. Dat gun ik jou ook!

Over ons
Over ons

Met mijn gezin en onze poes Charlie woon ik in Susteren.

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen door onze bosrijke omgeving, bioscoop uitjes en koffie leuten met mijn vriendinnen. Ook hou ik van creatief bezig zijn, zingen en ik verslind de nodige boeken.

Mijn passie voor het coachen maakt dat ik geregeld cursussen en opleidingen volg om zo mijn kennis te blijven verbreden.

Een andere passie van mij is Tarotkaarten leggen. Mocht je hier interesse in hebben dan is het mogelijk om de Tarotkaarten tijdens jouw coaching in te zetten als extra hulpmiddel. Ik zie het als een waardevolle bijdrage voor het krijgen van inzichten en/of als opening van een coach gesprek.

Informatie over KOOTSJ

Over ons

Coachen

Sta je op een tweesprong en weet je niet goed hoe verder? Loop je vast in je rol als ouder? Verlang je ernaar om minder stress te ervaren?

Ik help je graag de antwoorden te vinden.

Over ons

Jongeren coaching

Hee, worstel jij met de uitdagingen van het leven? Thuis? Op school? In je relaties?

Waar je ook mee zit, bij mij kun je terecht.

Over ons

Persoonlijk jaarprogramma

Voor iedereen die graag wil investeren in zijn persoonlijke groei. Of je nu aan het begin staat van een nieuwe fase in je leven, een specifieke uitdaging wilt overwinnen of verlangt naar bewuster leven.

Over ons

Creëren van rust in de leefomgeving

Teveel prikkels in de leefomgeving kan zorgen voor onrust, chaos in je hoofd en slechte nachtrust.

Ik geef advies in wat er anders kan om meer orde, balans en rust te ervaren.

Op zoek naar een coach?

Neem contact met me op voor de mogelijkheden!