KOOTSJ

Jouw coach voor persoonlijke groei

Coachen

Mijn coach visie

Ik ben ervan overtuigd dat alle persoonlijke antwoorden die je zoekt in jou verborgen zitten. Alleen heb je jezelf de juiste vragen nog niet gesteld om deze antwoorden aan de oppervlakte te krijgen. 
Jij, niemand anders dan jij, weet wat je nodig hebt om je goed en in balans te voelen. En ik…….ik heb de kundigheid om de juiste vragen te stellen om die antwoorden te vinden.

Samen vormen we een team. Jij bent verantwoordelijk voor het zelfonderzoek en ik ben verantwoordelijk voor de juiste hulpmiddelen om dit zelfonderzoek te begeleiden.
Wat bij mij voorop staat is dat jij je veilig voelt tijdens het coachen. Jij bepaalt wat je wel en niet wilt delen met mij. Jouw grenzen worden gerespecteerd. Je komt bij mij omdat jij hier zelf voor kiest. Dus bepaal je ook zelf wat je wilt bespreken en in hoeverre je hierover wilt praten! Oplossingen zoeken wil niet zeggen dat je je hele leven op tafel hoeft te gooien om de antwoorden te vinden. Dat kan ook anders. Op een manier die goed en veilig voelt voor jou!

Je bent van harte welkom om kennis met mij te maken en je hulpvraag voor te leggen. Dan kijken we of we een klik hebben en of mijn manier van coachen past bij jou.

Coachen

Sta je op een tweesprong en weet je niet goed hoe verder? Verlang je ernaar om minder stress te ervaren? Twijfel je of je baan nog bij je past? Loop je vast in je rol als ouder? Wil je beter leren omgaan met een ander? Minder piekeren en meer rust ervaren? Misschien wil je vriendelijker en milder voor jezelf leren zijn? Of meer zelfvertrouwen ontwikkelen?

Bij mij in de coaching leer je ontdekken wat je belemmert om ontspannen te leven. Je ontdekt welke patronen, overtuigingen en oordelen je weghouden van jezelf. Je gaat zien wat van jou is en wat van de ander, zodat je loskomt van alle ballast die niet van jou is. Je leert bewust keuzes te maken die passen bij jou en de verantwoordelijkheid voor deze keuzes te dragen.

Soms is het moeilijk om jezelf in de ogen te kijken. Daarom is er ook veel aandacht voor zelfcompassie, zodat je in verbinding blijft met jezelf en op jezelf leert vertrouwen. Uiteindelijk zul je meer draagkracht ervaren en steviger in je schoenen staan.

Coachen
Coachen

jongeren coaching

Hee…..worstel jij met de uitdagingen van het leven?

Voel je je niet helemaal thuis in de samenleving? Pieker je veel? Krijg je thuis niet (altijd) de steun die je op een bepaald moment nodig hebt?

Of het nu gaat om school, relaties, zelfbeeld, stress of wat dan ook. Bij mij kun je er alles even lekker uitgooien. Er is alle ruimte om jouw verhaal te vertellen (en te zwijgen over dat wat je liever voor jezelf houd). Niemand in de buurt die hier een oordeel over heeft. Alleen dat kan al verhelderend werken. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om weer grip te krijgen op jouw situatie. Op een manier die aansluit bij jouw behoeften!

Mocht je het spannend vinden om contact op te nemen, stuur me dan gerust een app berichtje. Weet je niet zo goed wat je kunt appen? App dan maar gewoon: “Hoi ik ben…….en wil graag wat meer weten over het coachen”. Dan begin ik wel een app gesprek zodat we elkaar op afstand een beetje kunnen leren kennen. Wanneer het voor jou veilig voelt en je gecoacht wilt worden, kunnen we een coach afspraak plannen.

Even ter geruststelling, de app coaching is vrijblijvend en wordt ook niet in rekening gebracht.

Persoonlijk jaarprogramma

Dit jaarprogramma is voor iedereen die graag wil investeren in zijn eigen groei en beleving.

Of je nu aan het begin staat van een nieuwe fase in je leven, een specifieke uitdaging wilt overwinnen of verlangt naar bewuster leven.

Je leert onder andere aangeleerde patronen herkennen, zien wat van jou is en wat van de ander en je te verbinden met jezelf en met de ander.

Gedurende 8 maanden train ik jou één keer per maand een dagdeel van circa 3 uur. Datums en tijden plannen we in overleg.

Omdat het een één op één training is, is er naast werken aan persoonlijke groei ook ruimte voor privé-coaching, mocht je dit willen.

Na het jaarprogramma ervaar je meer zelfleiderschap in je eigen leven, meer grip op tijd en energie, meer lef om jezelf te kunnen zijn, meer vrijheid en plezier en maak je meer bewuste keuzes.

Tijdens het jaarprogramma is het mogelijk om te werken met creatieve materialen. (denk hierbij aan klei, verven, tekenen) Wat niet inhoud dat je creatief hoeft te zijn! Creatief bezig zijn helpt je om in beeld te krijgen wat er (onbewust) speelt bij jou en is een mooie manier om jezelf beter te leren kennen en de wereld om je heen beter te leren begrijpen.

Coachen
Coachen

Creëren van rust in de leefomgeving

De inrichting van je huis kan invloed hebben op jouw welzijn. Teveel prikkels in je leefomgeving kan zorgen voor onrust, chaos in je hoofd en slechte nachtrust.

Herken je dit? Dan kan ik je advies geven in wat er thuis anders kan om meer orde, balans en rust te ervaren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kenmerken van mijn aanpak

Op zoek naar een coach?

Neem contact met me op voor de mogelijkheden!